Idag möttes jag och denna fina tjej upp vid stortorget för en lunch. Vi skulle egentligen äta på Kaffekoppen men eftersom det var knökfullt i vanlig ordninig gick vi vidare till Café Kronan istället. Det blev en lång lunch då vi inte träffats på ett tag och hade en del att ta igen. Efter lunchen tog vi en promenad i solen och vårvärmen. Jag hade kappa och stickad tröja på mig och höll på att svettas ihjäl... me like.
Efter mat och promenad passade jag på att uträtta en del ärenden och sen hem igen till lilla frallan som fått stanna ensam hemma. Igår fick jag ett sug att måla igen men till min besvikelse var lösningsmedlet till oljefärgen slut så de var en av de saker jag innhandlade idag. Sedan blev det målarsudio här hemma tills sambon kom hem med Indisk mat! (Han vet hur man får sin tjej på gott humör <3)

De här två tavlorna målade jag i julas. Har inte kommit på hur jag ska signera dem så egentligen är de inte klara än... Nu ska jag skaka liv i J som tillbringat kvällen sovande i soffan! Ha en bra kväll! Love A

 

Bild: Åhlens.se

 

Idag tog jag en rejäl sovmorgon, riktigt skönt men samtidigt får jag dåligt samvete när jag sover bort halva dan. När jag gick upp bestämde jag mig för att ta med mig hunden och dra in till Fridhemsplan. Jag såg nämligen en väska som jag blev lite intresserad av i fredags på Åhlens. Jag älskar Kass-väskor där man får plats med massor av saker. Jag hade tidigare en från Stylesnob som jag älskade och det gjorde också min syster efter att ha lånat den en gång och efter lite övertalning bytte vi väskor med varandra. Istället fick jag en Tiger weekend bag som jag länge vart lite avis på. Men som sagt nu måste jag ha tag i en ny.... Tyvärr tyckte jag inte så mycket om väskan från Åhlens när jag tittade närmare på den, den är ju väldigt billig (299;-) vilket är toppen men den såg lite plastig ut vilket är mindre roligt :(

Det blir till att leta vidare...

Hej! Kan inte sova så därför bloggar jag lite om en av sakerna som  upptar en stor del av min tankeverksamhet just nu; Bröllop! Det senaste året har båda mina bästisar gift sig och det verkar vara en trend i min ogivning just nu. Kanske beror det på att vi är i den åldern då man gifter sig?! Eller så är det bara jag som hör vad jag vill höra :) Ja, jag vill gifta mig! Som tur är har jag lyckligt nog kommit en bra bit på vägen och hittat mannen i mitt liv. Tyvärr är vi inte förlovade än (J det här är ingen pik) men jag är rätt säker på att vi en dag blir det.... och att vi gifter oss :) Jag har som de flesta tjejer länge drömt om mitt bröllop men senaste tiden har jag börjat tänka om lite vad gäller själva ceremonin. Det är väldigt oromantiskt men just nu känner jag bara att jag vill bli gift (och det fort) och det får gärna inte kosta en förmögenhet och det ska inte vara en borgligt. Jag är rätt "planerig" av mig och känner att mitt eget bröllop lätt skulle ta knäcken på mig så därför känns ett enkelt och intimt bröllop mycket mer rätt, för allas skull :) Helst skulle jag bara ta med mig familjen och dra till Brasilien och gifta mig där, fast det kräver också en del planering och organisering.... Det bästa vore kanske att bara gifta oss i hemlighet och sen ha en fest för de närmaste!? Åh, jag blir galen, inte konstigt att jag inte kan sova med alla de här tankarna i huvudet... Kanske helt enkelt ska vänta med det här tills jag fått en ring på fingret!
Love A